Coincidență terifiantă! Elodia, dispărută în urmă 12 ani

Se împlinesc 12 ani de când avocata Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, a fost dată dispărută. Ancheta în cazul Elodiei a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură. A fost cea mai costisitoare anchetă derulată vreodată în România.

Se împlinesc 12 ani de când avocata Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, a fost dată dispărută. Ancheta în cazul Elodiei a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură. A fost cea mai costisitoare anchetă derulată vreodată în România.Chiar și în lipsa cadavrului și a armei crimei, Cristian Cioacă, polițist, a fost condamnat.

Acum 12 ani, România era șocată de unul dintre cele mai spectaculoase cazuri de dispariție de după 1989, cazul avocatei din Brașov, Elodia Ghinescu. De la bun început suspectul a fost soțul, acesta a fost condamnat la 22 de ani de închisoare și nu și-a recunoscut niciodată fapta.

„Ar fi fost o altercație între el și Elodia și el ar fi lovit-o și de aici s-ar fi întâmplat toate aceste lucruri.” Primul avocat al acuzatului s-a retras datorită opiniilor divergente în modul de susținere a apărarii.

Avocata familiei Elodiei simte și astăzi revoltă din cauza sentinței primite de Cristian Cioacă, pe care o consideră prea blândă. Dar și pentru faptul că Cioacă ar putea fi eliberat condiționat.

„Pedeapsa este prea mică, nu ar trebui să se admită o eliberare condiționată pentru astfel de personaje care suprimă viața oamenilor. Am înteles că lucrează la bucătărie, chiar preda niște cursuri în acel penitenciar și atunci se gândește că toate aceste lucruri îl vor ajuta să ceară eliberarea condiționată” , declară avocata familiei Elodiei.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri