Antena Căutare

Contract de 500.000 de euro de la buget pentru a pazi de hoti autostrada Bucuresti-Ploiesti

Compania de drumuri se pregateste sa dea bani grei ca sa-i tina pe hoti departe de autostrada Bucuresti - Ploiesti. Masinile de supraveghere, dotate cu aparatura de ultima generatie, vor patrula zi si noapte in speranta ca-i vor descuraja pe intreprinzatorii de ocazie sa fure sau sa distruga patrimoniul autostrazii.

Agentii de paza de pe autostrada Bucuresti - Ploiesti supravegheza fiecare kilometru. Niciun element de siguranta de pe autostrada nu trebuie sa lipseasca. Insa acest lucru se intampla doar pe o portiune de 20 de kilometri. Paznicii nu sunt angajati ai statului, ci ai constructorului.

O clipa de neatentie le-ar putea da hotilor sansa sa distruga patrimoniul autostrazii. Nu ar fi ceva nou. S-a intamplat deja pe alte autostrazi.

Nu doar panourile sunt vizate de hoti. Fluturasii reflectorizanti de pe parapetii metalici si gardul de sarma de pe margine sunt la mare cautare. Acesta este motivul pentru care Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a decis sa incredinteze achizitiile publice unei firme de paza bine dotate.

Intreg contractul va avea o valoare de 500 de mii de euro, iar finantarea va fi asigurata de la Bugetul de stat.

Zeci de oameni protesteaza "la geamul" Curtii Constitutionale... BAC 2012, sesiunea de toamna: Elevii, la fel de nepregatiti ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x