Antena Căutare

Un copac s-a prabusit peste opt masini in fata spitalului Colentina

A fost prapad in aceasta dimineata in capitala! Vantul a pus la pamant stalpi de electricitate si copaci! In fata spitalului Colentina, mai multi soferi si trecatori au vazut moartea cu ochii. Un copac s-a prabusit peste opt masini

Soseaua Stefan cel Mare, in fata Spitalului Colentina. Ora 8.00. Bulevardul care leaga zona Obor de Piata Victoriei era intesat de masini si autobuze cu oameni care se indreptau spre munca.

Un copac a cazut peste masini. Unele, in mers si evident cu oameni in ele, altele, parcate. “Eram acasa, dormeam, m-a sunat un vecin ca a cazut pomul pe masina!”, spune o pagubita.

Arborele cazut se afla in curtea spitalului Colentina. “A lovit opt masini in total. Doua erau parcate si alte sase erau in mers”, a confirmat Ioana Stancu de la Politia Rutiera.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Dar panica si supararea au fost mari. Timp de cateva ore, angajatii primariei si pompierii de la ISU s-au chinuit sa degajeze drumul si sa indeparteze resturile de pe carosabil.“Trebuie sa fie foarte atenti la modul de deplasare si trebuie sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera”, a mai precizat Ioana Stancu.

Vantul puternic a creat insa probleme in mai multe zone din capitala. Panourile publicitare au fost smulse de forta vantului, iar mai multi copaci si stalpi de electricitate s-au prabusit in diferite zone ale orasului.

Timisoara: O fetita a fost ranita intr-o gradinita de un calorifer ce s-a rupt din perete... Adrian Nastase ramane dupa gratii! Magistratii au respins preschimbarea termenului privind solicitarea de eliberare cond...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x