Antena Căutare

Odraslelele unor oameni de afaceri din Gorj au devenit romi peste noapte ca să intre la Academia de Poliție pe locurile speciale

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit romi peste noapte, ca să intre pe locurile speciale la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”.

Copiii unor oameni de afaceri din Gorj au devenit romi peste noapte, ca să intre pe locurile speciale la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”.

Potrivit gorj-domino.ro, totul a fost posibil cu ajutorul unui certificat de la o asociație a romilor, care a eliberat un document ce atestă apartenența acestora la etnie. Autenticitatea actului nu a fost, însă, verificată de unitatea de poliție ce a făcut selecția, scrie sursa citată.

Citește și: Admitere Academia de Poliție 2019. Cât este taxa și care sunt condițiile

Pentru dosarul de înscriere la Academia de Poliţie, printre altele, “candidaţii etnici/minoritari care se înscriu pentru locurile alocate distinct acestora declară pe propria răspundere apartenenţa la etnia/minoritatea respectivă şi depun la dosarul de recrutare inclusiv o adeverinţă emisă de o organizaţie etnică/minoritară, constituită potrivit legii, care să ateste apartenenţa la etnia/minoritatea respectivă”, se preciza în anunţul iniţial postat pe site-ul Poliţiei Gorj, care s-a ocupat de recrutarea şi selecţia candidaţilor, mai precizează gorj-domino.ro.

Astfel, cu ajutorul acestor documente, fiul unui om de afaceri din județ a fost admis penultimul la Academia de Poliție, pe locurile destinate romilor.

Citește și: Admitere Academia de Poliție 2019. Modele de subiecte și grilă de răspunsuri

De asemenea, Diana Ionela Verboncu, fiica omului de afaceri Nelu Buic, s-a înscris şi ea tot pe locurile speciale destinate romilor, numai că a picat la probele fizice, arată sursa citată. Niciunul dintre acești copii, însă, nu aparține acestei etnii.

Momentul în care un tânăr de 29 de ani lovește violent doi cai cu o lopată! Atenție, imagini care vă pot afecta emoționa... Înregistrare halucinantă! Noi dovezi ale incompetenței agenților din Caracal: „Dimineață, când se luminează, veniți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x