Antena Căutare

Copiii zăpezii vin pe lume cum pot, mamele îi nasc pe unde apucă! Imagini exclusive cu o naștere la domiciliu!

Dupa ce, ieri, un copil s-a născut într-un tren, iată ca un alt copil a venit pe lume într-un sat înzăpezit, chiar în casa părinților săi.

Copiii zăpezii vin pe lume cum pot, mamele îi nasc pe unde apucă! Imagini exclusive cu o naștere la domiciliu! Galerie
| commons.wikimedia.org

După ce, ieri, un copil s-a născut într-un tren, iată ca un alt copil s-a născut într-un sat înzăpezit, chiar în casa părinților săi.

Așadar, în mijlocul urgiei albe... se întâmplă şi minuni. Nu departe, dintr-o casă îngropată în nămeţi s-au auzit scâncete de bebeluş.

Într-un sat din Călăraşi, închis între ziduri de zăpadă, o tânără a intrat în durerile facerii. Ore întregi a aşteptat o ambulanţă, care n-a reuşit să ajungă la ea.

Disperat, soţul femeii a ieşit cu tractorul pe ultiţele troienite ale satului. A adus acasă trei asistente medicale, care au devenit moașe.

Copilul este sănătos, la fel ca și cel născut în tren de o femeie în vârstă de 33 de ani din Bârlad.

Miercuri dimineaţă, într-o gară din apropierea municipiului Vaslui, şeful de tren, o femeie, a devenit moașă de ocazie! Ea a fost cea care i-a tăiat cordonul ombilical copilului. Iar acum "nașa" (la figurat) vrea să devină nașă... la propriu! Vrea să îl boteze!

Brăila, COD ROŞU de foame! Viscolul a lăsat în urmă poveşti uluitoare... Dr. Cătălin Pivniceru, mărturii emoţionante la Sinteza Zilei: "Nu m-am gândit la moarte!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x