Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

VIDEO/ Primele imagini de la tragedia din Bistriţa! Copilul de trei ani și bunicul lui căzut de pe scara blocului

O înregistrare video filmată de Observator arată primele imagini de la tragedia din Bistrița, unde un copil și bunicul lui au căzut în gol de pe scara unui bloc. Bărbatul de 62 de ani a murit, iar nepoțelul este în stare foarte gravă.

Imagini cu tragedia din Bistrița

Potrivit salvatorilor, atât bunicul, cât și copilul au fost găsiți în stop cardiorespirator. Băiețelul de 3 ani a fost stabilizat în urma resuscitării.

Un echipaj la preluat urgent pe copil cu ambulanța și la dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bistrița, unde a fost programat pentru operație. Ceilalți salvatori au rămas în scara blocului, încercând să-l resusciteze pe bunicul de 62 de ani. În ciuda eforturilor paramedicilor, bărbatul a murit.

Citește și: Tragedie în Bistriţa: Copilul de trei ani care a căzut împreună cu bunicul său pe casa scării, de la etajul al doilea al unui bloc, a murit

Tragedia s-a produs vineri seară, în jurul orei 21.00. Potrivit locatarilor, bunicul și nepoțelul se întorceau de afară, de la o plimbare, la un loc de joacă. Se pare că, în timp ce urcau scările, au alunecat și au căzut în gol, de la etajul doi, de la o înălțime de aproximativ 6 metri. Unii locatari spun că bărbatul și-ar fi ținut în brațe nepoțelul.

Sursă: observator.ro

Recomandari