Antena Căutare

Copilul erou care și-a scos surorile din flăcări a mai salvat un băiat! Cine este micuțul Emanuel Bojian

El este micul erou român! După ce și-a salvat surioarele din casa mistuită de flăcări în 2016, Emanuel Bojian a mai salvat încă o viață! La numai 9 ani, băiețelul din Vaslui are un suflet imens și un curaj nemărginit! În urmă cu puțin timp, Emanuel a făcut un gest minunat, salvând viața unui băiețel căzut în râu, recuperându-i și bicicleta.

El este copilul erou român! După ce și-a salvat surioarele din casa mistuită de flăcări în 2016, Emanuel Bojian a mai salvat încă o viață! La numai 9 ani, băiețelul din Vutcani are un suflet imens și un curaj nemărginit! Cum a reușit Emanuel să salveze viața unui alt băiețel prins în ghearele morții: ”aș vrea să fac lumea mai fericită"

Copilul erou care și-a scos surorile din flăcări a mai salvat un băiat! Cine este micuțul Emanuel Bojian

Emanuel Bojian povestește și de această dată cu o naturalețe specifică episodul salvării băiețelului: „Eu eram pe acolo, iar băiatul acela, care are 10 ani, trecea cu bicicleta. Când a fost pe podet, el a căzut cu tot cu bicicletă în apă, iar eu am mers, am întins mâna după el, l-am apucat si l-am tras la mal”.

„Da, el a salvat acel copil. Și i-am spus să facă fapte bune mereu. Are o inimă de aur. Și un cățel rănit dacă vede, merge să vadă cum poate să ajute”, a spus mama lui. Emanuel spune că vrea să se facă pompier, căci vrea să salveze oameni. Întrebat ce ar face dacă ar avea o putere mare, copilul cu ochi negri si senini spune simplu, după un moment de tăcere: ”aș vrea să fac lumea mai fericită”.

Deși micuțul ajută așa cum poate pe fiecare, poate mai bine decât ar face un om adult, acesta trăiește încă drama incendiului care a fost la un pas de a-i distruge familia.
Copilul vorbește mai puțin, de parcă ar vrea să păstreze doar pentru el propriile trăiri și propriile gânduri. „L-a afectat. De atunci ține în el tot ce simte, tot ce gândește. Vorbește, dar nu mult și nu spune ce simte. În rest, face numai lucruri bune”, a mai spus mama lui

În 2016 Emanuel Bojian a devenit un erou în întreaga România după ce a reușit să-și salveze surorile de la moarte.

Copilul erou care și-a scos surorile din flăcări a mai salvat un băiat! Cine este micuțul Emanuel Bojian

Cei trei copii au fost lăsaţi în grija bunicilor de părinţii plecaţi la muncă în străinătate. Luni dimineaţă, în timp ce băiatul şi fetiţele dormeau, bunica a mers la magazinul din sat pentru a cumpăra scutece bebeluşului, bunicul fiind plecat dis-de-dimineaţă într-o pădurice de la marginea satului pentru a tăia lemne.

La un moment dat, Emanuel băieţelul de 6 ani s-a trezit şi a dat drumul la televizor. În timp ce urmărea desenele animate, băieţelul a văzut cum de sub masa pe care se afla televizorul au început să iasă flăcări, care au cuprins perdeaua şi s-au extins spre pat. Realizând că se află în faţa unui mare pericol, băieţelul nu a intrat în panică. Emanuel nu s-a gandit decât sa iasă cu toţii cât mai repede din casă. Nu a fugit după ajutor şi a acţionat ca un frate mai mare, iar asta le-a salvat viaţa fetelor. Băieţelul şi-a luat surioara de 3 luni în braţe, apoi ocolind focul a intrat în cealaltă cameră unde dormea cealaltă surioară, luând-o și pe ea.

S-a întâmplat la câteva ore distanță după cutremurul de azi noapte! Nu se petrec astfel de lucruri foarte des!... Polițiști condamnați la ani grei de închisoare, cu executare, după ce au fost prinși cerând mită de la șoferi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x