Antena Căutare

Cornel Fugaru s-a stins din viata

Internat joia trecuta la spitalul Elias, cu o afectiune foarte, grava, compozitorul nu a mai putut fi salvat, el decedand pe parcursul zilei de astazi.

Cornel Fugaru a incetat astazi din viata la spitalul Elias, acolo unde era internat inca de joi. Saptamana trecuta el a fost dus de urgenta la spital, aflandu-se intr-o stare foarte grava, insa purtatorul de cuvant al institutiei sanitare nu a dat detalii despre afectiunea compozitorului.

Ulterior, Vlad Fugaru, fiul artistului, a declarat ca tatal sau fusese diagnosticat cu cancer in urma cu 8 ani, insa a reusit sa duca boala pe picioare pana in urma cu ceva timp. Vestile bune au venit din partea lui Horia Moculescu, cel care si-a vizitat in week-end colegul lui de breasla, si care a declarat ca starea de sanatate a lui Cornel se ameliorase. Se pare ca a momentul la care fostul sot al Marianei Moculescu facea referire a fost doar un episod in care simptomele s-au mai atenuat, insa cauzele care au declansat afectiunea se pare ca nu au incetat sa existe.

Udrea obliga primariile sa inceapa proiectele finantate prin POR la 6 luni de la semnare... Cod galben de canicula in toata tara. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x