Antena Căutare

Liliana Agheorghicesei, românca internată 62 de zile în spital din cauza COVID-19: ”Am făcut 15 teste. Oamenii ar trebui să nu ia în derâdere această boală!”

Liliana Agheorghicesei, o antreprenoare din Suceava, a trăit momente de coșmar după ce a fost infectată cu noul coronavirus, întrucât a fost internată în spital de 62 de zile, timp în care a fost testată de 15 ori pentru coronavirus. 

Liliana Agheorghicesei, românca internată 62 de zile în spital din cauza COVID-19: ”Am făcut 15 teste. Oamenii ar trebui să nu ia în derâdere această boală!”
Liliana Agheorghicesei, românca internată 62 de zile în spital din cauza COVID-19: ”Am făcut 15 teste. Oamenii ar trebui să nu ia în derâdere această boală!”

Liliana Agheorghicesei, președinte al Federației Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est și vicepreședinte al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), a vorbit, în direct, la Antena 3, despre momentele pe care le-a trăit de când a fost infectată cu noul coronavirus.

Ea crede că s-a infectat cu SARS-CoV-2 de la soțul ei, care a fost confirmat la rândul său cu această boală, cu mențiunea că în cazul ei boala s-a manifestat mai agresiv.

România atinge vârful pandemiei de coronavirus. Alte 555 de cazuri de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore

”Cea mai grea zi a fost așteptarea primului test, când deja le spusesem prietenilor că a doua zi ar urma să fiu în cada mea cu spumă. Și când a venit răspunsul pozitiv - a fost primul din cele 15 pozitive - a fost cel mai greu. Testul se făcea o dată la patru zile. Mă simțeam ca la examenele de la facultate. La testul numărul 15 a apărut mult-așteptatul cuvânt <negativ>. A fost o frenezie când eu am primit rezultatul negativ. Mi s-a acordat o atenție specială, văzând că am această problemă s-a încercat cât de mult să ajung pe linia de plutire, ca organismul să răspundă la tratament. Eu nu am fost la terapie intensivă, dar știu că sunt oameni care au nevoie de plasmă”, a povestit Liliana Agheorghicesei citată de News Magazine.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

De asemenea, suceveanca i-a îndemnat pe oameni să fie prudenți și să nu ia în derâdere această boală, mai ales că mulți dintre cei cu care a intrat în contact au mărturisit că nu știau de unde s-au îmbolnăvit.

555 de cazuri, în ultimele 24 de ore, în România

Până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 555 de noi cazuri de îmbolnăvire. Este cel mai mare număr raportat într-o singură zi. Recordul fusese în 11 aprilie, când au fost raportate 523 de cazuri noi într-o zi.

Până astăzi, au decedat 1.817 persoane diagnosticate cu COVID-19.

Ministrul Sănătății confirmă scenariul sumbru în România. Nelu Tătaru: "Facem o propunere spre starea de urgență"

În intervalul 07.07.2020 (10:00) – 08.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 18 decese (6 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Brașov, Dâmbovița, Galați, București, Prahova, Sălaj, Suceava și Vâlcea. Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 6 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 3 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 7 decese la persoane de peste 80 de ani.Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

La ATI, în acest moment, sunt internați 237 de pacienți.

Primele restricții drastice din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus. Țările care îi obligă pe români să stea în carantină 14 zile

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 796.484 de teste. În ultimele 24 de ore, au fost făcute 13.147 de teste.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

România atinge vârful pandemiei de coronavirus. Alte 555 de cazuri de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore... Ministrul Sănătății, primele reacții după creșterea explozivă a cazurilor de coronavirus: ”Vor urma și alte creșteri. Tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x