Antena Căutare

Imagini virale! Italienii ar putea fi închiși din nou în case. Oamenii au umplut străzile, fără mască și nu mai respectă distanțarea

Italienii şi-au reluat viaţa exact din punctul în care au lăsat-o în urmă cu trei luni. S-au adunat cu miile pe străzi, în cafenele şi pe canalele din Milano. La fel și pe străzile din Napoli. Relaxarea i-a prins şi fără măşti de protecţie. Revoltaţi, edilii le atrag atenţia că i-ar putea închide din nou în case.

Imagini virale! Italienii ar putea fi închiși din nou în case. Oamenii au umplut străzile, fără mască și nu mai respectă distanțarea Galerie
Italienii ar putea fi închiși din nou în case. Imagine din orașul Napoli | Corierre della Serra

Relaxarea măsurilor a început în Italia pe 4 mai, moment în care autoritățile au ridicat o parte din restricțiile impuse în pandemia de coronavirus. Oamenii pot ieși la plimbare, însă cu condiția că trebuie să poartă măști de protecție.

Citește și: Risc major de focare de Covid-19 în România! Nelu Tătaru: "Încă nu am trecut de vârful pandemiei"

Imaginile de mai sus au devenit virale pe internet, asta pentru că italienii par că au uitat complet coșmarul din ultimele luni.

Numărul deceselor din Italia a depăşit 30.000

Autorităţile italiene au anunţat vineri încă 234 de decese după infecţii cu coronavirus. Italia a devenit astfel a treia ţară din lume în care bilanţul epidemiei de COVID-19 depăşeşte 30.000 de morţi, plasându-se în această statistică pe locul al treilea, după Statele Unite şi Regatul Unit.

Citește și:

Orașul din Europa considerat ”bombă” epidemiologică. Un virusolog celebru, avertisment sumbru: ”Pericolul nu a trecut, oamenii circulă liberi, fără nicio teamă!”

Joi au murit ceva mai mulţi pacienţi (274), iar numărul de cazuri noi a scăzut de la 1401 joi la 1327 vineri; totalul actual este de 217.185 de cazuri, al treilea din lume după Statele Unite şi Spania.

Numărul de cazuri active este de 87.961, mai mic decât cu o zi în urmă, când erau înregistrate 89.624. La terapie intensivă sunt internaţi 1168 de pacienţi, faţă de 1311 joi, menţinându-se tendinţa de scădere. Dintre cei infectaţi cu coronavirus, 99.023 au fost declaraţi vindecaţi; joi, acest bilanţ fusese de 96.276.

În Italia s-au efectuat până acum circa 1.609.000 de teste, la o populaţie de aproximativ 60 de milioane.

Semnal de alarmă! Simptome rare în infecția cu Covid-19 la Iași: "Sunt oameni care au erupții pe piele sau amețeli&... Site-ul MAI publică regulile aplicabile de săptămâna viitoare. Mall-urile și restaurantele, posibilă deschidere pe 15 iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x