Cum se vor face deplasările în afara localităților, după 15 mai, și ce se va alege de vacanțele din acest an. Orban, anunț de ultimă oră!

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că după data de 15 mai, „mişcarea în afară localităţilor” nu va fi eliberată complet. Premierul a făcut și o precizare referitoare la vacanțele românilor, în acest an.

Cum se vor face deplasările în afara localităților, după 15 mai, și ce se va alege de vacanțele din acest an. Orban, anunț de ultimă oră!

„Nu vom elibera total mişcarea în afară localităţilor. Ne-am dori să existe posibilitatea că oamenii să îşi petreacă concediile în destinaţii de vacanţă. Dar nu se poate anunţa acum cu certitudine”, a declarat premierulpotrivit Mediafax.

În privința vacanţelor românilor, în lunile iulie şi august, Ludovic Orban a declarat că încă nu a fost luată o decizie finală în acest sens.

„Ne-am dori să existe posibilitatea că oamenii să îşi petreacă concediile în destinaţii de vacanţă”, a spus premierul Orban, precizând că încă nu a fost luată o decizie finală privind posibilitatea vacanţelor în lunile iulie şi august.

Ce se va schimba, dacă România va intra în stare de alertă. Fostul președinte al Curții Constituționale, explicații! „Nu se mai pot stabili amenzi”

„Încă nu am luat decizia finală. INS sunt implicaţi în adoptarea unor protocoale pentru fiecare activitate economică. În ceea ce priveşte activitatea restaurantelor prezintă un risc destul de mare. Puţine restaurante au separeuri, nu poţi să porţi mască”, a spus Ludovic Orban.

Aflați bilanțul oficial actualizat al cazurilor de coronavirus din România, precum și al deceselor cauzate de COVID-19, aici!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri