Căutare Live

Cum se vor face deplasările în afara localităților, după 15 mai, și ce se va alege de vacanțele din acest an. Orban, anunț de ultimă oră!

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că după data de 15 mai, „mişcarea în afară localităţilor” nu va fi eliberată complet. Premierul a făcut și o precizare referitoare la vacanțele românilor, în acest an.

Cum se vor face deplasările în afara localităților, după 15 mai, și ce se va alege de vacanțele din acest an. Orban, anunț de ultimă oră!

„Nu vom elibera total mişcarea în afară localităţilor. Ne-am dori să existe posibilitatea că oamenii să îşi petreacă concediile în destinaţii de vacanţă. Dar nu se poate anunţa acum cu certitudine”, a declarat premierulpotrivit Mediafax.

În privința vacanţelor românilor, în lunile iulie şi august, Ludovic Orban a declarat că încă nu a fost luată o decizie finală în acest sens.

„Ne-am dori să existe posibilitatea că oamenii să îşi petreacă concediile în destinaţii de vacanţă”, a spus premierul Orban, precizând că încă nu a fost luată o decizie finală privind posibilitatea vacanţelor în lunile iulie şi august.

Ce se va schimba, dacă România va intra în stare de alertă. Fostul președinte al Curții Constituționale, explicații! „Nu se mai pot stabili amenzi”

„Încă nu am luat decizia finală. INS sunt implicaţi în adoptarea unor protocoale pentru fiecare activitate economică. În ceea ce priveşte activitatea restaurantelor prezintă un risc destul de mare. Puţine restaurante au separeuri, nu poţi să porţi mască”, a spus Ludovic Orban.

Aflați bilanțul oficial actualizat al cazurilor de coronavirus din România, precum și al deceselor cauzate de COVID-19, aici!

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... HILAR! Ce răspuns a dat Klaus Iohannis unui jurnalist la întrebarea "Unde v-ați tuns?"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri