Antena Căutare

E oficial! Se dau bani de la stat! Cine sunt românii care pot primi sume de până la 40.000 de lei! 

Sute de mii de români pot lua bani de la stat, fără dobândă, începând de luni, când va fi lansat programul ”Investește în tine”. 

Sute de mii de români pot lua bani de la stat, fără dobândă, începând de luni, când va fi lansat programul ”Investește în tine”.

Anunțul a fost făcut chiar de Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, care a precizat că românii pot lua lua credite de până la 40.000 de lei, în funcție de vârstă.

„Un alt proiect ajuns la maturitate este ‘Investeşte în tine’. Vor fi semnate astăzi toate documentele necesare pentru începerea efectivă a acestui program destinat românilor care au nevoie de finanţare pentru o mai bună pregătire profesională. Este un proiect adresat, în primul rând, tinerilor cu vârsta între 16 şi 26 de ani, care pot accesa un credit de până la 40.000 de lei, dar şi celor cu vârste între 26 şi 55 de ani, care pot lua credite de până la 35.000 de lei. Dacă persoana care apelează la acest împrumut este salariat, poate contracta încă 20.000 de lei”, a declarat Dăncilă, joi, la Palatul Victoria, conform bugetul.ro.

De asemenea, dobânda pentru aceste împrumuturi va fi suportată de la bugetul de stat, iar anii de cursuri sau de studii reprezintă perioadă de graţie.

„Banii împrumutaţi în aceste condiţii avantajoase pot fi folosiţi pentru cheltuieli în educaţie, sănătate, investiţii imobiliare, cultură, sport, efectuate de oricare dintre membrii familiei beneficiarului. Aşadar, începând de luni, oamenii pot merge la banca parteneră, respectiv CEC, pentru a accesa aceste credite”, a spus premierul.

Nu se mai opresc! România, lovită de două cutremure, în interval de câteva ore! ... A murit fiul lui Cosmin Paşcovici! Care a fost ultima dorință a băiețelului de doar 13 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x