Antena Căutare

Criminalul din coafor a obtinut permis de port arma cand nu era necesar avizul medical: Cum se acorda permis in Romania

Cazul tragic al atacatorului care a impuscat 8 persoane intr-un coafor din zona Dorobanti ridica mari semne de intrebare despre modul in care se acord permis de port arma mortala in Romania.

Conform legii, conditiile sunt foarte permisive, iar acum un an, cand angajatul MAI a obtinut permisul, avizul medical nu era necesar.

"Daca posesorul nu reprezinta pericol pentru ordinea publica, siguranta nationala, viata si integritatea corporala a persoanelor. [...] Daca aceasta a absolvit un curs de instruire teoretica si practica", conform art. 15, legii nr 295/2004.

Mai mult, soferului de ambulanta din cadrul MAI i s-au prescris antidepresive in luna ianuare. In plus, Vladan era cunoscut de 5 ani ca o persoana foarte violenta, iar o victima l-a dat in judecata pentru ca ar fi fost lovita cu pumnii si cu picioarele de barbat, conform marturiei la dosar. Apropiatii spun ca ar fi incercat sa-si omoare si un unchi.

Spre seara zile de luni el ar fi tras zece gloante cu pistolul sau Glock de 9 milimetri(foto), pe care il detinerea din luna octombrie 2010.

Foto: x2extreme.com

Incendiu de amploare, la Turbomecanica Bucuresti: Flacari de 10 metri inaltime... Mircea Badea: "Politia omoara oameni in Romania"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x