Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Crina Alexandra, de-o seamă cu Luiza Melencu, este de negăsit! Părinții eu sunt disperați! Ce le-a spus ultima dată când a vorbit cu ei

Crina Alexandra Estera Creţu, o tânără din judeţul Vrancea, a plecat la Braşov în urmă cu două luni şi nu s-a mai întors. Părinții ei sunt disperați, mai ales că fiica lor le-a dat un apel telefonic straniu.

Crina Alexandra Estera Crețu.

Tânăra are 19 ani, la fel ca Luiza Melencu, şi este din comuna Ploscuteni, judeţul Vrancea. La începutul lunii, a plecat de acasă spunându-le părinţilor că merge la o prietenă în Braşov ca să-şi caute un loc de muncă.

„La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov. Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei”, a precizat Poliţia Română.

Familia ei este disperată şi se gândeşte la ce e mai rău, mai ales că fata nu figurează că ar fi părăsit teritoriul României.

Părinţii tinerei cred că, dacă într-adevăr ar fi plecat din ţară, i-ar mai fi contactat în cele două luni de la dispariţie, potrivit adevarul.ro.

Tânăra se află în lista cu persoane dispărute a Poliţiei Române. Are 1,70-1,75 metri înălţime, aproximativ 60-65 kilograme, constituţie atletică, păr blond cu şuviţe de culoare mai închisă (şaten), ochi căprui.

Crina Alexandra Estera Creţu are ca semn particular o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraţ şi palmă, un tatuaj pe braţul drept reprezentând un model tribal cu stea în mijloc, cu dimensiunea de circa 10 centimetri.

Recomandari