Antena Căutare

Cristian Cioaca are liber la vizite. Libertatea lui va fi discutata de magistrati din 60 in 60 de zile

Cristian Cioaca are liber la vizite. Principalul suspect in dosarul Elodia a petrecut azi cateva ore alaturi de fiu, mama si sora, la penitenciarul Colibasi! Cioaca a scapat de perioada de carantina si are liber la vizite. Dupa gratii se pregateste intens pentru prima confruntare fata in fata cu fosta sa soacra!

21 de zile, Cristian Cioaca a fost in carantina! A trecut prin teste medicale complexe si a fost izolat intr-o singura zona a penitenciarului! Nu are probleme medicale serioase. In continuare insa, este considerat detinut vulnerabil. Este politist si poate fi atacat oricand de ceilalti detinuti.

Are insa si motive de bucurie! Dupa 79 de zile petrecute in inchisoare, si-a vazut copilul. Cel mic a fost adus de mama lui Cioaca si de sora lui la Colibasi!

In exact noua zile, Cioaca va avea parte de prima incercare cu adevarat dificila. Incepe procesul! “Putem sa aducem la lumina toate lucrarile de la dosar. Pana acum, dumneavoastra, presa, ati primit doar acele dovezi care au fost in sprijinul acuzarii. Acum veti avea acces la toate lucrarile de la dosar”, sustine Maria Vasii, avocatului Cristian Cioaca.

“A si zis ca nu poate sa vina sa se intalneasca cu mine ca daca se uita la mine vede ochii Elodiei. Cine stie? I-or fi ramas intipariti in momentul cand o omora”, a subliniat mama avocatei, Emilia Ghinescu.

La primul termen, suspectul are dreptul sa dea declaratiii in fata instantei. Va sustine probabil ca Elodia e in viata. In plus, politistul e convins ca Elodia a suferit doua avorturi in dormitor! Asa se explica petele de sange din casa.

Familia Elodiei este parte civila in procesul de omor. Asta inseamna ca vor cere daune politistului pentru trauma suferita, Cinci milioane de euro!

Cristian Cioaca este arestat de pe 5 decembrie. Libertatea lui va fi discutata de magistrati din 60 in 60 de zile.

Foamea le transforma copilaria in munca silnica! Zeci de copii sunt pusi de parintii saraci sa sape dupa fier vechi... LI SE REFUZA A DOUA SANSA: Fostii puscariasi reusesc sa-si gaseasca un loc de munca doar la negru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x