Antena Căutare

Gafa uriașă a autorităților! Cum a ajuns decesul 79 cauzat de coronavirus să fie anunțat, oficial, cu patru zile întârziere?

Al 79-lea deces al unui român infectat cu noul coronavirus a fost anunțat de Grupul de Comunicare Strategică cu o întârziere de patru zile. Explicațiile autorităților sunt uluitoare!

Gafa uriașă a autorităților! Cum a ajuns decesul 79 cauzat de coronavirus să fie anunțat, oficial, cu patru zile întârziere?
Cum a ajuns decesul 79 cauzat de coronavirus să fie anunțat, oficial, cu patru zile întârziere?

„Deficiențe tehnice”! Acesta este motivul invocat de autorități pentru raportarea cu o întârziere de patru zile a decesului cu numărul 79 cauzat de coronavirus în România.

Reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică au explicat, ulterior, că „de pe numărul de fax la care se raporta iniţial nu a fost luat raportul, din cauza procesului de mutare a sediului”.

Ar fi vorba despre o pacientă în vârstă de 84 de ani, care s-a prezentat la Camera de Gardă sSpitalului Universitar din Bucrești pe data de 26 martie. Rezultatul testului COVID-19 a venit pozitiv, o zi mai târziu. Tot atunci, femeia a decedat.

Raportarea decesului a fost făcută abia pe 31 martie.

„Cazul a fost raportat la DSPMB de către unitatea sanitară, care nu a raportat mai departe la INSP, conform metodologiei, din cauza unor deficienţe tehnice generate de procesul de mutare a sediului DSPMB”, au precizat, la momentul anunţului, autorităţile.

Bilanțul negru a ajuns la 82 de decese în România

Bilanțul deceselor în România din cauza coronavirusului a crescut, marți, 31 martie, la 82, iar numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a trecut de 2.000. Țara noastră întră în scenariul 4 în pandemia de coronavirus!

„Ne mor părinţii în chinuri, în spital, de foame!”. Mărturii înfiorătoare, de la Suceava! „Nu primește oxigen! Omul se s... Spitalul "Dimitrie Gerota" a ieşit din carantină, însă deocamdată nu poate primi pacienţi şi nu se pot face co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x