Antena Căutare

Cum arată ambulanța prototip pentru coronavirus, construită la o fabrică din Cluj

În plina pandemie de coronavirus, acum când izolarea bolnavilor este extrem de importantă, într-o fabrică de lângă Cluj se asamblează una dintre cele mai moderne ambulanţe de transport pentru pacienţii contagioşi.

Modelul este încă prototip, dar în condiţiile în care la nivel mondial cazurile de COVID-19 cresc alarmant de la o zi la alta, autospeciala ar putea fi soluţia de transport.

Ambulanța este concepută în așa fel încât să facă față cu succes oricărei amenințări virale precum Ebola, tuberculoză, febră galbenă, gripă sau coronavirus.

Marile muzee ale lumii pot fi vizitate prin intermediul mediului online

Ambulanța a fost concepută în anul 2015 pentru epidemia de ebola. Prcatic este o cameră de izolare, neavând nicio comunicare cu exteriorul.

Este special destinată transportului, ambulanța poate fi destinată și la cazuri mai grave, fiind dotată cu un defribilator, un ventilator mecanic dar ș cu un monitor pentru urmărirea semnelor vitale ale pacienților. În interior se va crea un mediu steril precum în sălile de operație.

Acest tip de ambulanță funcționează ca o izoletă uriașă, putând fi transportați mai mulți pacienți în același timp, patru pacienți pe targă sau opt pe banchetă. Un alt avantaj este timpul scurt de transport al apcienților. Sterilizarea durează în jur de cinci minute.

Modelul nu a intrat încă în producția de serie.

Urmăriți mai multe informații prezentate în cadrul Observatorului.

De azi, stare de urgență: Poți scoate câinele la pipi, dar nu și copilul în parc! N-ai voie la prieteni. Nunțile, fără a... Revoltător! 12 persoane, între care un copil și trei cadre medicale, infectate cu noul coronavirus de o tânără iresponsa...
Chec cu ciocolată și inimioară albă. Rețetă perfectă pentru un cadou dulce
Pentru una dintre cele două zile din luna februarie, în care sărbătorim iubirea, ziua de...
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023. Berbecii muncesc mult pntru a-și îndeplini obiectivele. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 februarie 2023 spune că Berbecii fac tot ce le stă în putință ca...
Parteneri
Top 3 zodii care pot deveni cei mai aprigi dușmani. Sunt în stare de orice pentru a se răzbuna
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x