Antena Căutare

Adevărul despre căderea rețelei Orange! Cum au fost secționate cablurile de fibră optică

Serviciile de voce, date, precum şi aplicaţiile Orange funcţionează în parametri normali, potrivit anunțului făcut de către reprezentanții companiei în urmă cu puțin timp. 

Serviciile de voce, date, precum şi aplicaţiile Orange funcţionează în parametri normali, potrivit anunțului făcut de către reprezentanții companiei în urmă cu puțin timp.

Abonații care nu au putut să apeleze sau să trimită mesaje ori să intre pe internet s-au confruntat cu aceste porbleme din cauza unor secționări ale rețelei de fibră optică din judeţele Bistriţa-Năsăud, Braşov şi Mehedinţi.

„Două dintre secţionări au fost simultane. Tehnicienii noştri au reuşit să remedieze avaria cauzată de prima secţionare şi sunt în continuare pe teren”, a anunţat compania, potrivit Mediafax.

Miercuri după-amiază, Orange a anunţat că parte dintre clienţi întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifesta ca urmare a secţionării multiple a reţelei de fibră optică.

Secţionările reţelei de fibră optică au fost cauzate în Mehedinţi şi în Bistriţa-Năsăud de lucrări civile, iar cea din Braşov a fost urmarea unei alunecări de teren, a declarat ministrul Comunicaţiilor Alexandru Petrescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Ministrul a explicat, de asemenea, că anul trecut au avut loc 1.200 de astfel de incidente şi a recomandat celor care consideră că au fost prejudiciaţi de întreruperi, cetăţeni sau companii, să îşi studieze contractele şi să ceară, dacă este cazul, despăgubiri.

Primul și singurul metru de autostradă construit în Moldova a fost vandalizat! Ce spune Ștefan Mandachi: ”Nu intru în co... Tragedie! 13 morți, după ce un elicopter militar s-a prăbușit!...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x