Antena Căutare

Cum deosebești roșiile românești de cele de import. La ce trebuie să fii atent, când le cumperi din piață. Vânzătorul te poate păcăli!

Nu mai știm ce mâncăm. Românii ajung să consume legume cu nemiluita, din import, renunțând la roșia românească, uneori fără să-și dea seama. Nu mai știm ce mâncăm. Românii ajung să consume legume cu nemiluita, din import, renunțând la roșia românească, uneori fără să fie conștienți.

Nu mai știm ce mâncăm. Românii ajung să consume legume cu nemiluita, din import, renunțând la roșia românească, uneori fără să fie conștienți.

Cum îți poți da seama dacă vânzătorul are pe tarabe roșii românești? În primul rand, au diverse dimensiuni, coaja este ușor crăpată și au codița ușor ondulată. Așadar, poți cumpăra cu încredere un produs 100% românesc.

În schimb, roșiile din import sunt perfect rotunde, netede, lucioase, parcă trase la indigo, toate la fel de arătoase. Roșiile românești au nervuri evidente, au codițele strâmbe, mici pete de la insecte și zone portocalii sau galbene în jurul codiței.

Zeci de pensionari și mame acuză că nu și-au primit banii de la stat de cinci luni! Scandalul ia amploare!... Vouchere vacanță profesori 2018. Tichetele au sosit! Când se acordă și ce valoare au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x