Antena Căutare

Cum se va relua munca de la birou, pentru românii care lucrează de acasă! Ce se va schimba

Munca de la birou s-ar putea relua, după data de 15 mai, dacă se vo relaxa restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, dar în posibile condiții diferite.

Cum se va relua munca de la birou, pentru românii care lucrează de acasă! Ce se va schimba
Cum se va relua munca de la birou, pentru românii care lucrează de acasă! Ce se va schimba | profimediaimages.ro

Companiile vor lua măsuri de protecţie pentru angajaţi. Odată ajunși la locul de muncă, angajații ar putea fi supuși unor controale medicale.

O altă măsură, în contextul pandemiei de coronavirus, s-ar putea referi la evitarea aglomerației în lifturi.

„Dacă vorbim strict spaţial, probabil o densitate mai mică a numărului de oameni prezenţi în birou. Un program mai flexibl, în sensul în care companiile care nici nu concepeau work from home, sunt mult mai deschise la subiectul ăsta”, a declarat Dan Zaharia, consultant imobiliar, potrivit Mediafax.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

Companiile vor trebui să suporte cheltuielile pentru echipamente de protecţie şi dezinfectarea spaţiului.

„Băi, nu mai pune mâna pe mine! De ce să-ţi dau eu ţie detalii, mă, cine eşti tu?”. Un tânăr, imobilizat cu spray lacrimogen, într-o scară de bloc din Galați! VIDEO

„Va creşte frecvenţa cu care se face curăţenia în spaţiile comune. Vor mai fi cheltuieli cu curăţenii generale şi cu înreţinerea filtrelor de aer, foarte importante”, a mai precizat Dan Zaharia, consultant imobiliar.

Conform Bloomberg, companiile caută în continuare soluţii pentru a ţine oamenii departe unii de ceilalţi, prin folosirea pasarelelor unidirecţionale sau a noilor tehnologii de detectare a persoanelor care stau prea aproape.

„Băi, nu mai pune mâna pe mine! De ce să-ţi dau eu ţie detalii, mă, cine eşti tu?”. Un tânăr, imobilizat cu spray lacrim... Cine sunt ieșenii care au murit, după ce au băut spirt contrafăcut! „Erau muncitori, nu depravați!” - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x