Antena Căutare

Cum va fi vremea de Paște. Meteorologii au făcunt anunțul: averse, descărcări electrice şi grindină

Vremea va fi în general caldă în weekend, cu temperaturi de până la 23 de grade Celsius, dar va ploua începând cu prima zi de Paşte, urmând ca temperaturile să scadă de săptămâna viitoare, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Vremea va fi în general caldă în weekend, cu temperaturi de până la 23 de grade Celsius, dar va ploua începând cu prima zi de Paşte, urmând ca temperaturile să scadă de săptămâna viitoare, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Sâmbătă, vremea va fi plăcută, mai caldă decât în mod normal pentru mijlocul lunii aprilie, spun meteorologii. Cerul va avea unele înnorări şi vor fi condiţii de ploaie în partea de nord a ţării şi la munte, unde vântul va avea intensificări, iar la peste 1.500 de metri altitudine, precipitaţiile vor fi mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade.

În noaptea de Înviere (sâmbătă spre duminică), minimele vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, dar pot ajunge şi la minus un grad în depresiuni. În regiunile sud-vestice vor fi averse însoţite de descărcări electrice, iar vântul va sufla slab şi moderat. În prima zi de Paşte, vremea va fi răcoroasă în vestul, nordul şi centrul ţării, iar cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse vor fi ploi moderate cantitativ. În partea de sud şi sud-est, pe parcursul zilei vremea va fi încă uşor mai caldă, dar începând cu orele după-amiezii vor fi averse, descărcări electrice şi izolat, grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 20 de grade Celsius, cu temperaturi mai ridicate în Câmpia Română, iar cele minime între două şi 11 grade. De luni, vremea se va răci în toată ţara, iar valorile termice vor atinge, pe timpul zilei, 14-16 grade. Cerul va fi predominant înnorat şi va ploua în toată ţara, iar vântul va avea intensificări locale în majoritatea zonelor. În zona montană, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Minimele vor fi cuprinse între minus două şi 10 grade Celsius.

În Bucureşti, sâmbătă vremea va fi caldă, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă în jur de 6-7 grade. Duminică, vremea va deveni instabilă, iar cerul va fi înnorat în prima parte a zile, cu averse moderate cantitativ, însoţite de descărcări electrice, în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20 de grade, iar cea minimă, în jur de 8-10 grade. Luni, ploile vor continua şi în Bucureşti, iar temperatura maximă va atinge valoarea de 14 grade.

Dovada că dragostea de mamă nu are limite! O femeie stă de câteva zile în parcarea maternităţii unde fiica sa a născut... Obiceiuri și tradiții românești înainte de noaptea de Înviere! Ce NU este bine să faci în Sâmbăta Mare a Paștelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x