Cutremur puternic luni dimineață în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a produs

 

Un cutremur neobișnuit s-a produs luni dimineață în România. Seismul a fost localizat de INFP (Institutul Național de Fizică a Pământului) în județul Buzău. 

Cutremurul înregsitrat în această dimineață la ora 05:21:47 a fost cutremur in judetul Buzau, localizat manual. Coordonatele seismului sunt: latitdine 45.5743; longitudine 26.3727. Magnitudinea sesimului de luni, 26 noiembrie, este de : 3.3, adancime și s-a produs la 143km. 

Cutremurul de luni, vine după ce nici în acest weekend care a trecut nu am fost lipsiți de astfel de fenomene.

Cutremur produs în ziua de sâmbătă în zona Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul a avut loc la o adâncime de 85 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (39 de kilometri), Covasna (45 de kilometri), Slănic-Moldova (54 de kilometri), Târgu Secuiesc (56 de kilometri), Odobeşti (57 de kilometri).

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul a avut loc la o adâncime de 85 de kilometri.

Potrivit INCDFP, sâmbătă, la ora 4.45, s-a produs în Zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 3.1 pe scara Richter, la adâncimea de 85 de kilometri.

Cel mai mare cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI