Antena Căutare

De ce WhatsApp limitează numărul destinatarilor unui mesaj?

De ce WhatsApp limitează numărul destinatarilor unui mesaj? Află din articolul a1.ro, de ce Whatsapp a recurs la limitarea numărului destinatarilor unui mesaj

De ce WhatsApp limitează numărul destinatarilor unui mesaj?
Whatsapp | hepta.ro

Aplicația populară de mesagerie mobilă WharsApp va limita la cinci numărul de utilizatori cărora le poate fi distribuit un mesaj. Astfel, WhatsApp încearcă să lupte împotriva dezinformării, a bârfelor și a zvonurilor. Reprezentanții companiei Facebook Inc au făcut acest anunț luni, 20 ianuarie.

Victoria Grand, vicepreședintele pentru politici și comunicare din cadrul WhatsApp, a declarat “Începând de astăzi, impunem o limită de cinci mesaje, valabilă în întreaga lume”. Până acum, un utilizator al aplicației WhatsApp putea distribui un mesaj la 20 de utilizatori sau grupuri.

WhatsApp are în prezent aproximativ 1,5 miliarde de utilizatori. Prin intermediul acestei noi măsuri introduse, WhatsApp încearcă să combată problema apărută în India în luna iulie a anului trecut. Din cauza unor zvonuri și a utilizării abuzive, s-au răspândit multe zvonuri false care au dus la uciderea mai multor persoane.

Diverși utilizatori au răspândit știri nefondate, înregistrări video, fotografii manipulate și farse audio din cauza faptului că originea acestora nu poate fi monitorizată , iar impactul lor nu poate fi prevăzut. Așadar, noua actualizare a WhatsApp va apărea începând de luni, 28 ianuarie. Primii care vor beneficia de această actualizare vor fi utilizatorii de Android și mai apoi cei de iOS.

Sursă foto: hepta.ro

Decizia procurorilor în cazul incendiului din clubul Bamboo... Numărul deceselor cauzate de grijă a ajuns la 35. Încă un bărbat a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x