Antena Căutare

De maine noapte va ninge in Muntenia, Dobrogea si Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de ninsori si viscol, valabila in toata tara incepand din dimineata zilei de 5 decembrie. Astfel, in cursul zilei de maine, incepand cu ora 6:00, vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare si se va depune strat de zapada indeosebi in sud-vestul, centrul, nordul tarii si in zona de munte.

In Moldova, Muntenia si Dobrogea vor fi ploi, care, in cursul noptii, de 5 spre 6 decembrie se vor transforma in lapovita si ninsoare. De asemenea, pe 6 decembrie, pana la orele 18:00, va ninge in special in Moldova si in zona Carpatilor Orientali. Vantul va prezenta intensificari mai ales in regiunile estice si la munte, cu viteze ce vor depasi local 60 de km/h.

PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile

MIERCURI (5 decembrie)

Vremea va fi in general inchisa si temporar vor cadea precipitatii in toate regiunile. Acestea vor fi sub formã de ploaie in Dobrogea, ploaie, lapovita si ninsoare in Muntenia si Moldova si mai ales ninsori in celelalte regiuni. Noaptea precipitatile se vor restrange cãtre centrul si nord-estul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud-estul teritoriului, dar si in zona montanã inaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, mai ridicate in Dobrogea, iar cele minime intre -5 si 5 grade. Presiunea atmosferica va fi in scãdere, ziua si in crestere noaptea.

JOI (6 decembrie)

Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si va ninge slab, ziua in centrul si nord-estul tãrii, iar noaptea pe arii restranse in vest si nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, iar cele minime in general intre -10 si -2 grade.

Sursa: Antena3.ro

Cum va arata si pe unde va trece noua autostrada a Romaniei... Sarbatori legale in 2013. Cate zile libere vom avea anul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x