Antena Căutare

De miercuri se întorc PLOILE. Cum va fi vremea de 1 Mai. Prognoza pe următoarele două săptămâni


Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru perioada 21 aprilie - 4 mai. Meteorologii se aşteaptă la o revenire a ploilor în intervalul următor.

BANAT
Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de un regim termic peste cel normal în a doua parte a lunii aprilie, cu o medie a maximelor de 22…23 de grade. Apoi, pâna spre sfârsitul celor doua saptamâni de prognoza, vor fi oscilaii termice, dar în general valorile diurne mediate pe regiune, respectiv 19…21 de grade, vor fi apropiate de mediile climatologice specifice. Minimele termice nocturne vor fi în crestere usoara în primele zile, pâna la o medie regionala de 11…12 grade, depasind pragul climatologic al datei, apoi vor oscila în jurul normelor pentru sfârsit de aprilie si început de mai, respectiv 8…9 grade. Probabilitatea de ploaie se va menine ridicata în mare parte a intervalului de referina, fiind de asteptat si perioade în care se pot cumula cantitai de apa mai importante.

Citește AICI continuarea articolului.

Vremea cu Flavia Mihășan: ”Adio, ploi! Pentru moment, soarele va străluci cu putere!”... Vrei să devii însoţitor de bord? Vezi cât câştigă o stewardesă în străinătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x