Antena Căutare

Declarații ULUITOARE ale fratelui șoferului care a provocat ACCIDENTUL din Ungaria: „Toată lumea spune prostii, Fratele meu nu...”

Fratele șoferului care a provocat accidentul din Ungaria face declarații uimitoare. Tragedia din Ungaria, în care nouă oameni din Mureş au murit, a lăsat în urmă multă durere şi 16 copii orfani.

Fratele şoferului care a provocat accidentul spune că acesta nu avea autorizaţie să transporte persoane, iar microbuzul era pentru marfă. „Fratele meu are permisul de 8-9 ani, dar nu a facut probleme niciodată. Mergea foarte bine, mergea civilizat, nu a făcut probleme niciodată”, a declarat pentru Digi24 Viorel Zălau, fratele șoferului.

Fratele şoferului spune însă că muncitorii l-au rugat pe şofer să îi aducă acasă. „L-au sunat niște prieteni să meargă după ei, pentru că se cunoșteau, fratele meu era un om mai milos, așa, și-i ajuta”, povestește Viorel Zălau. Șoferul nu avea licență de transport persoane. “Nu, pentru ca fratele meu nu făcea transport. Vă spun sincer, a declarat Viorel Zălau”.

Evaluarea Națională 2018. Subiecte la Matematică și Științele Naturii... ALERTĂ! Descoperire ÎN MAREA NEAGRĂ! Scafandrii au fost trimiși de urgență în zonă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x