Antena Căutare

Ultima oră! Declaraţiile halucinante ale şoferului de autobuz care a făcut prăpăd în Capitală!

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului de autobuz care a spulberat patru maşini şi s-a oprit în zidul unui bloc din Bucureşti. În exclusivitate pentru Observator, bărbatul face dezvăluiri suprinzătoare.

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului de autobuz care a spulberat patru maşini şi s-a oprit în zidul unui bloc din Bucureşti. Bărbatul dezminte toate declarațiile făcute de colegi și își asumă toată vina: "S-a întâmplat, ghinion! Pur şi simplu m-a surprins în intersecţie pe culoarea roşie"

Deşi ieri şefii lui spuneau că a intrat în comă diabetică la volan, astăzi şoferul autobuzului anunţă că de fapt a trecut pe roşu într-o intersecţie. A urmat un carambol, iar în cursa de infarct colosul a trecut pe lângă mai mulţi pietoni.
Fiind intervievat, șoferul și-a asumat toată vina: "S-a întâmplat, ghinion! Pur şi simplu m-a surprins în intersecţie pe culoarea roşie".

Declaraţia lui schimbă ancheta. Ieri, directorul Societăţii de Transport Bucureşti spunea că bărbatul a intrat în comă diabetică la volan şi din această cauză nu a mai putut controla autovehiculul: "A fost o problemă cu şoferul, el a intrat într-o comă diabetică, a avut o glicemie foarte mare, mai are antecedente de genul acesta".

Şoferul autobuzului a fost interogat astăzi de şefii lui iar versiunea expusă de acesta a fost una cu totul diferită faţă de cea comunicată ieri de oficiali.
Ca să stabilească exact cauzele accidentului, o echipă de la Brigada Rutieră va veni joi la depou , să efectueze şi o expertiză tehnică: "Va fi refăcut şi filmul accidentului. Şoferul autobuzului spune că a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, apoi a intrat în coliziune cu o maşină şi fost aruncat, din impact, într-un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. Cel de al doilea impact ar fi propulsat autobuzul direct în blocul de locuinţe, după ce a mai lovit alte două maşini parcate în faţa lui. Patru oameni au fost răniţi, iar proprietarii autoturismelor distruse se pregătesc deja să-l tragă la răspundere pe şoferul autobuzului, pentru a-şi acoperi pagubele."

Imaginile groazei! Fetiță de 1 an, filmată la volan cu suzeta în gură!... O familie din Chișinău cucerește juriul de la "Chefi la cuțite": "Sunteți prea tineri pentru niște copii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x