Antena Căutare

Demolare cu scandal la Baia Mare. Mai multi rromi au amenintat ca-si dau foc

A fost agitatie astazi, in Baia Mare, dupa ce mai multe case improvizate apartinand unor rromi au fost demolate. Suparat, oamenii au amenintat ca-si dau foc si merg pana-n panzele albe pentru a-si pastra locuintele.

Demolare cu scandal in cartierul rromilor din Baia Mare! 26 de case construite ilegal au fost puse la pamant astazi, de autoritati. Inainte insa, oamenii au incercat orice le-a trecut prin cap ca sa ramana in locuintele lor. Cand a vazut ca nu e chip sa scape, unul dintre ei si-a incendiat casa, asa ca in acest caz autoritatile nu au mai avut ce face.

Locuinta din lemne si paie a luat foc instantaneu. Si a ars in doar cateva minute. Pompierii au reusit cu greu sa stinga flacarile care se extindeau extrem de repede. Din casa improvizata nu a mai ramas insa nimic.

A fost doar unul din impedimentele cu care au avut de-a face autoritatile. Alti locatari au amenintat ca isi dau foc daca sunt obligati sa plece. Cativa, mai curajosi, s-au baricadat in casele improvizate, cu toata familia. Orice ar fi incercat insa, n-ar fi avut succes.

Rromii care au ramas acum fara locuinte pot merge la azilul din Baia Mare, impreuna cu copiii.

Parchetul General a deschis 2052 de dosare pentru fraude la alegerile locale si 632 de anchete pentru referendum... Amenintarea unui parinte: „Intr-o noapte te voi arunca de la balcon si voi spune politiei ca ai alunecat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x