Antena Căutare

Deva: Un bloc a luat-o la vale

Zeci de familii din Deva traiesc un cosmar, dupa ce blocul in care locuiesc a luat-o la vale, cu tot cu pamantul de sub el. Subsolul a fost inundat acum un an iar pamantul a inceput incet-incet sa alunece

Oamenii au senzatia ca stau pe nisipuri miscatoare si se tem ca, daca nu vor fi luate masuri urgente, blocul se va prabusi. Aceasta alunecare s-a produs din cauza spargerii la subsolul blocului a unei tevi de apa menajera.

Oamenii din blocul vecin privesc si ei cu groaza spre blocul asezat mai la deal si masoara din priviri distanta dintre cele doua cladiri.

Autoritatile locale spun ca o mare parte din vina o poarta locatarii, care au stat mai bine de un an cu subsolul inundat. Primaria a intervenit pentru indepartarea apei si spun ca aici ar trebui cosntruit un zid de sustinere intrucat structura de rezistenta nu a fost afectata.

Zidul va fi construit insa doar daca situatia devine grava. Lucru care nu ii incalzeste prea tare pe locatari, care se tem de ce e mai rau, in ciuda spuselor autoritatilor.

Foto: Intactimages.ro

Vezi cum pacalesc taximetristii statul roman!... Atentie soferi!Trafic ingreunat pe DN1 din cauza unui incendiu de vegetatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x