Antena Căutare

Elevii se vor întoarce la clase! Discuții între Klaus Iohannis și Ministrul Educației despre data la care reîncepe școala

Klaus Iohannis și Ministrul Educației, Monica Anisie, poartă discuții despre data la care ar putea reîncepe școala, dar și despre condițiile de siguranță în care elevii vor reveni în sălile de curs.

Elevii se vor întoarce la clase! Discuții între Klaus Iohannis și Ministrul Educației despre data la care reîncepe școala Galerie
Data la care va reîncepe școala, discutată oficial

Anterior întâlnirii, șeful statului a anunțat că urmează să fie stabilite ultimele detalii privind reluarea activităților școlare.

„O activitate extrem de importantă este activitatea școlară și cu el în această după-amiază voi avea o întâlnire cu conducerea Ministerului Educației. Vom începe să elaborăm un plan concret pentru revenirea elevilor la școală. Cum va arăta acest plan va fi prezentat în momentul în care este elaborat în toate detaliile aferente”, a explicat Iohannis.

Citește și:

Din 15 mai, purtarea măștilor va fi obligatorie, iar declarația pe propria răspundere dispare. Klaus Iohannis, ultimele măsuri anunțate în România

Revenirea elevilor la școală, la finalul lunii mai

Școlile s-ar putea redeschide la sfârşitul lunii mai sau începutul lunii iunie, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care a precizat că urmează și el să aibă o discuție cu ministrul Educaţiei.

„Poate sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie, 1 iunie. Trebuie să avem foarte mare grijă pentru tot ce înseamnă copii. Ne gândim, ei se vor reîntâlni după o anumită perioadă, deja mâine am o întâlnire cu ministrul Educaţiei, în care să stabilim nişte protocoale pentru revenirea în şcoli", a precizat Nelu Tătaru, la Antena 3.

Cu ce schimbări s-ar putea confrunta elevii

Ministrul Sănătății a mai spus că trebuie stabilit cum pot intra copiii în școli, dacă vor învăța în mai multe schimburi schimburi decât înainte, precum și alte amănunte.

Încă o "serie" de moaşte au fost plimbate pe străzile din România. Sfânta Filofteia i-a scos din case pe oamen... S-a filmat în Biserică, în timp ce se ruga "să moară toți românii de coronavirus și țiganii să trăiască". Clip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x