Antena Căutare

Doi îngrijitori de la Grădina Zoo din Braşov au fost sfâşiaţi de urşi sub ochii îngroziţi ai copiilor!

Doi îngrijitori de la Grădina Zoologică din Braşov au fost sfâşiaţi de un urs. Animalul i-a atacat chiar în faţa vizitatorilor - cei mai mulţi copii - care nu au putut să intervina. Angajaţii sunt acum în stare gravă la spital, în timp ce autorităţile deschid anchete.

Doi îngrijitori de la Grădina Zoo din Braşov au fost sfâşiaţi de urşi sub ochii îngroziţi ai copiilor!
gradina zoologica brasov

Doi îngrijitori de la Grădina Zoologică din Braşov au fost sfâşiaţi de un urs. Animalul i-a atacat chiar în faţa vizitatorilor - cei mai mulţi copii - care nu au putut să intervina. Angajaţii sunt acum în stare gravă la spital, în timp ce autorităţile deschid anchete. Primele concluzii arată că bărbaţii nu ar fi respectat procedurile. Ar fi încercat să îndepărteze ursul cu o lopată în loc să-l închidă în afara cuştii.

Conducerea Grădinii Zoologice a deschis o anchetă internă. Deşi aveau ani de experienţă, cei doi îngrijitori nu ar fi respectat protocolul. Primul care a intrat în cuşcă a încercat să îndepărteze ursul cu o lopata. Un gest imprudent, care mai mult a înfuriat animalul.

Nu este un caz izolat. În urmă cu câţiva ani, la aceeaşi grădină zoologică, un copil de şase ani nesupravegheat a ajuns în ghearele unui leu. Băiatul s-ar fi urcat pe gardul de protecţie pentru a-l hrăni. A fost rănit în zona capului, dar a scăpat cu viaţă.

Primăria va da case şi locuri de muncă! Ce condiţii trebuie să îndeplineşti... Încă un ACCIDENT cumplit în țară! Mașina implicată s-a răsturnat! Între răniți se numără și patru copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x