Căutare Live

Doi pacienţi din Buzău au murit la câteva ore după confirmarea infectării cu noul coronavirus/ Ambii aveau şi alte afecţiuni

Doi buzoieni de 47 şi 84 de ani au murit, pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, la câteva ore de la confirmarea infectării cu noul coronavirus.

Surse medicale au declarat, luni, că bărbatul de 47 de ani fusese diagnosticat cu boală pulmonară obstructivă cronică şi a fost confirmat pozitiv Covid-19 sâmbătă când a şi decedat.

Pacientul de 87 de ani a fost confirmat pozitiv Covid-19 sâmbătă şi a murit în cursul zilei de duminică, în urma complicaţiilor apărute pe fondul bolilor de care suferea, respectiv boală renală cronică stadiul V şi boală coronariană ischemică.

Totodată, alte 18 cazuri au fost identificate în urma testelor efectuate în ultimele 24 de ore, fiind vorba de pacienţi cu vârste între 41 şi 90 de ani.

Aceştia sunt pacienţi oncologici testaţi înaintea procedurilor, contacte ale unor cazuri confirmate sau cetăţeni care s-au prezentat la spital cu simptome specifice bolii.

Numărul buzoienilor infectaţi cu noul coronavirus de la debutul epidemiei a ajuns la 326. Dintre aceştia 7 au murit, iar 148 s-au vindecat.

La Buzău se află în carantină instituţionalizată 25 de persoane, iar 1.180 sunt izolate la domiciliu.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Un profesor a fotografiat subiectele la Evaluarea Națională și le-a publicat pe un grup online! Ce au decis autoritățile...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri