Antena Căutare

Doi tineri din Cluj furau containere cu macaraua si le vindeau la fier vechi

Politistii din Cluj mai au fost lasati cu gura cascata de doi tineri cu fler pentru afaceri ilicite. Baietii mergeau la furat cu macaraua. Luau containere metalice de birouri pe care le vindeau mai apoi la centrele de fier vechi.

Cei doi tineri din Cluj au ridicat furtul de fier vechi la rang de arta. Un baiat de 26 de ani si amicul sa de 17 ani au fost surprinsi de camerele de supraveghere chiar in momentul in care au luat pe sus un container metalic pentru birouri. In prima parte a "misiunii", unul dintre tineri s-a urcat pe container si l-a legat de macara.

Intr-un timp foarte scurt, tanarul a reusit sa puna totul la punct. Amicul sau din macaraua pe care au inchiriat-o de la o firma specializata, a inceput sa ridice containerul.

O afacere infloritoare pentru ei. Pe un astfel de container, pe care il luau in cateva minute, primeau la fier vechi in jur de 1000 de lei.

Numai ca acum, politistii i-au ridicat pe ei. Fara macara. Hotii aveau experineta in domeniu, au aflat politistii. Au mai furat pana acum, tot cu macaraua, inca patru containere.

Bacau: O femeie a fost omorata in bataie de concubinul ei... Un pui de caprioara, care a cazut de pe o stanca, a fost salvat de politistii de frontiera din Orsova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x