Antena Căutare

Dolj: Persoanele care au jefuit o femeie lovita pe trecerea de pietoni, identificate

Persoanele care au jefuit o femeie cazuta la pamant, dupa ce a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni, au fost identificate de politistii doljeni. Incidentul, petrecut in 6 aprilie in cartierul craiovean 1 Mai, a fost filmat, iar imaginile au fost difuzate ieri pe internet, relateaza Gazeta de Sud.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dolj, agent Amelia Caprarin, autorii talhariei sunt un barbat si o femeie, ambii de etnie roma, care au fost prinsi vineri de politisti.


"Incidentul a avut loc in data de 6 aprilie. Femeia a fost lovita de o autoutilitara pe trecerea de pietoni din cartierul 1 Mai si a suferit o contuzie la genunchiul stang. Soferului i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala. Cand au ajuns politistii, ea era deja in ambulanta. In urma imaginilor (n.r. - cu femeia jefuita de hoti in timp ce era culcata la pamant), politistii s-au autosesizat si se fac cercetari pentru identificarea autorilor", a declarat agentul Amelia Caprarin, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, potrivit Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, femeii i-a fost sustrasa suma de zece lei.

Martorii au povestit ca Luminita Cojocaru, in varsta de 49 de ani, a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni, iar in timp ce era la pamant doua persoane s-au apropiat de ea si i-au cautat prin lucruri pentru a o jefui.

Imaginile au fost inregistrate de un alt sofer, martor in trafic. In timp ce alti martori au sunat la salvare doi hoti au inceput sa-i controbaie in geanta femeii, femeia infractoare luand mai mult obiecte si plansandu-le in san.



Rudele femeii au spus ca, imediat dupa producerea accidentului, femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta, fiind diagnosticata cu contuzie la genunchiul stang, insa nu a necesitat spitalizarea, de doua saptamani femeia fiind in concediu medical.

VIDEO! Sute de pensionari s-au imbrancit in fata tribunalului Arges. Batranii care cer inapoi sumele retinute din pensie... O femeie din Targu Ocna isi plimba bebelusul in geanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x