Antena Căutare

Dosarul "Mita pentru arbitri": Cornel Penescu, eliberat sub control judiciar

Cornel Penescu va fi eliberat dupa ce Curtea de Apel Pitesti a respins recursul procurorilor DNA Pitesti la decizia Tribunalului Arges care admisese cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Penescu.

Tribunalul Arges a admis, joi, cercetarea lui in stare de libertate, insa a impus mai multe conditii.

Cornel Penescu va avea mai multe interdictii. Astfel, nu are voie sa paraseasca tara, trebuie sa se prezinte la instantele de judecata ori de cate ori este chemat, sa nu-si schimbe locuinta fara incuvintarea Tribunalului Arges si sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte niciun fel de arme. Totodata, ii este interzis sa mearga la manifestatii fotbalistice, sa ia legatura cu ceilalti inculpati sau martori din dosar sau cu familiile acestora.

Cornel Penescu a fost retinut de catre procurorii DNA pe 10 mai. A doua zi, magistratii au decis arestarea preventiva a acestuia pentru 29 de zile. Penescu este acuzat tot de dare de mita. De aceasta data, omul de afaceri le-ar fi dat bani arbitrilor Ionica Serea si Marius Martis, care au fost arestati in urma cu circa trei saptamani.

UPDATE: Peste 100.000 de oameni participa la pelerinajul de Rusalii de la Sumuleu... Bucuresti: Proprietarii de terenuri virane, obligati sa puna gazon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x