Antena Căutare

Două copile cu dizabilități, surori gemene, au fost ținute în lanțuri și torturate de tatăl lor, timp de 10 ani. Bărbatul și-a primit astăzi pedeapsa

Pentru două surori gemene, ambele cu dizabilități, propriul tată le-a fost torționar, timp de zece ani. Fetele au fost ținute legate în lanțuri, bătute și violate de cel care le-a dat viață și ar fi trebuit să le protejeze. Astăzi, bărbatul și-a primit pedeapsa.

Pentru două surori gemene, ambele cu dizabilități, propriul tată le-a fost torționar, timp de zece ani. Fetele au fost ținute legate în lanțuri, bătute și violate de cel care le-a dat viață și ar fi trebuit să le protejeze. Astăzi, bărbatul și-a primit pedeapsa.

Un coșmar ce a durat zece ani. Două surori gemene, cu dizabilități, au supraviețuit în condiții inumane. Legate cu lanțuri, bătute și violate, zilnic, de tatăl lor, una dintre surori rămânând chiar însărcinată, de două ori.

Judecătorul Fred Karasov l-a condamnat pe tatăl torționar la 30 de ani de închisoare pentru abuzurile la care și-a supus fiicele.

Într-o scrisoare prezentată în sala de judecată, scrisă de una dintre surori, aceasta a spus că bărbatul a „rănit, folosit și abuzat de întreaga familie”. Femeia spera ca tatăl ei să își petreacă tot restul vieții legat cu lanțuri de patul său, așa cum le-a făcut el surorilor.

„Sper să nu iasă niciodată din închisoare. Ne-a distrus familia”

Surorile gemene, care acum au 22 de ani, nu au fost prezente în sala de judecată, scrie Daily Mail.

Tatl torționar a pledat vinovat săptămâna trecută în fața acuzațiilor de abuz, maltratare, viol și privare de libertate.

Din documentele depuse la dosar, reiese că abuzul la care au fost supuse cele două surori a durat mai bine de zece ani, până când una dintre victime a reușit să fugă și să alerteze autoritățile, în mai 2017.

Erau ținute zile în șir fără mâncare

La câteva săptămâni după ce au fost eliberate, una dintre gemene a povestit, pe larg, coșmarul pe care îl trăiseră. Tânără le-a povestit polițiștilor că abuzurile au început atunci când părinții și-au dat seama că era „activă sexual”.

Ea a descris cum tatăl ei îi punea un lanț la gleznă și îl lega de ușa dormitorului lor ca să o împiedice să iasă cu alți bărbați. Legată cu mâinile la spate, era ținută zile în șir fără mâncare. În același timp, era supusă unor bătăi crunte.

Sora ei poveștește că în toți acei ani, nu ține minte să fi primit vreodată o porție normală de mâncare. În urma violurilor, a rămas însărcinată de două ori, o dată în 2014, a doua în 2017.

Mostre de ADN prelevate de la bărbat și de la a doua soră au confirmat că bărbatul este tatăl bioloigc al copiilor ei.

Droguri vândute în curtea şcolii! Doi elevi au ajuns la spital... Un preot român are probleme cu legea! A creat un prejudiciu de peste 80.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x