Antena Căutare

După ce a fost audiată de anchetatori, sora Luizei Melencu a transmis un mesaj sfâșietor: „Aș vrea să știe că ...”

De cinci luni, nimeni nu știe nimic de soarta Luizei. Astăzi, sora ei a fost audiată de anchetatori. Tânăra a transmis un mesaj sfâșietor adolescentei pe care Gheorghe Dincă a răpit-o din sânul unei familii iubitoare.

De cinci luni, nimeni nu știe nimic de soarta Luizei. Astăzi, sora ei a fost audiată de anchetatori. Tânăra a transmis un mesaj sfâșietor adolescentei pe care Gheorghe Dincă a răpit-o din sânul unei familii iubitoare.

De cinci luni, familia Melencu trăiește un coșmar. Sunt victimele amenințărilor, mesajelor anomine, farselor macabre. În același timp, se lovesc de zidul de tăcere al anchetatorilor, singura lor speranță de o găsi pe Luiza.

„Tatăl meu a primit o scrisoare, în care ni se spunea să nu mai căutăm, să-i luăm oasele și să le înmormântăm, că fetele sunt moarte, iar Dincă o să fie închis pe viață”, a povestit sora Luizei Melencu.

Cu doar câteva săptămâni înainte de a fis răpită, Luiza ar fi primit mai multe telefoane, de la un apelant ce își ascundea numărul de telefon.

„O suna cineva cu număr privat. Suna și noaptea, la ora două-trei. Ea a răspuns, dar nu vorbea nimeni. Cu vreo lună înainte de dispariție”, a spus sora Luizei.

Familia Melencu este resemnată. Singurul lucru pe care și-l doresc acești oameni este să știe dacă este cazul să se pregătească de o înmormântare.

CITEȘTE ȘI: Dovadă înfricoșătoare găsită în casa lui Gheorghe Dincă! Schimbare majoră în dosarul Luizei Melencu!

„Măcar acum să-și facă treaba...să știm și noi, e bine, nu e bine, e în viață sau nu..Să știm ceva sigur. Destul, ne-am săturat să auzim doar vorbe”, a adăugat aceasta.

Sora Luizei Melencu are un mesaj sfâșietor pentru sora ei: „Aș vrea să știe că o așteptăm toți acasă, că noi sperăm că ea, totuși, este în viață și că o iubim din tot sufletul.”

Vă amintim faptu că sora Luizei Melencu a fost însoțită de mama și bunica ei la Poliția Caracal, vineri, pentru a oferi detalii despre adolescentă și despre ultimele conversații pe care le-ar fi avut cu ea.

Sursa: Antena 3

Încă un caz de răpire! Adolescentă de 17 ani, luată cu forța după ce părinții nu au fost de acord să o mărite! Zeci de p... O autospecială SMURD de ultimă generaţie stă blocată în parcarea Spitalului Judeţean Vâlcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x