Căutare Live

„Toți sunt vineți! Toți!” O educatoare din Piatra Neamț, filmată în timp ce țipă și umilește niște copilași. Probele împotriva ei nu sunt acceptate!

O educatoare din Piatra Neamț a fost înregistrată în timp ce țipă și umilește copiii. Cei mici au povestit acasă tot ce pățesc la grădiniță.

Înregistrările audio nu pot fi admise ca probe în instanță, fiind ilegale. Totuși, revoltați, părinții au cerut socoteala educatoarei, pe care au acuzat-o că i-ar fi agresat și fizic pe copii.

„Ce înseamnă când li se dă cu arătătorul peste tibie? Toți sunt vineți! Toți! Inclusiv de doamna spun copiii că le dau la tibie cu bățul. Și peste degete. Au aceleași vânătăi. Unde naiba se lovesc copiii ăia?”, spun părinții, revoltați.

Educatoarea a recunoscut că a țipat la copii, dar a negat că i-ar fi agresat fizic pe aceștia. Ulterior, cadrul didactic a intrat în concediu de maternitate.

Conducerea instituției a declarat că, în baza sesizărilor, se va convoca o comisie de disciplină.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Dolj: Elevi intoxicaţi la şcoala din Daneţi. Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri