Antena Căutare

Ei sunt moștenitorii lui Nicolae Ceaușescu! Singura imagine cu nepotul secret al dictatorului! Și ce soră frumoasă are!

Nicolae Ceaușescu a fost și încă este o personalitate controversată din istoria României. Puțini sunt cei care știu cum arată nepotul secretul al fostului dictator!

Nicolae Ceaușescu a fost și încă este o personalitate controversată din istoria României. Puțini sunt cei care știu cum arată nepotul secretul al fostului dictator!

Singurul copil în viață al temutului Nicolae Ceaușescu este Valentin, care a stat departe nu doar de politică, ci și de viața publică.

A absolvit Facultatea de Fizică, apoi a studiat la prestigiosul Imperial College din Londa. În 1970 s-a întors în România și s-a angajat la Institutul de Fizică Atomică, unde a lucrat până în 2013, când a ieșit la pensie.

A fost discret în anii de glorie ai părinților săi. Din căsnicia sa cu Iordana Borilă s-a născut nepotul dictatorului, Daniel Valentin Ceaușescu. Acesta a pășit pe urmele tatălui și a ales să studieze tot fizica.

Ceaușescu a tăiat în două un bloc de 7.000 de tone, l-a mutat 70 de metri, 5 ore și 40 de minute. ”Ce, bă, vreți să se vadă Catedrala Reîntregirii?”

Din cea de-a doua căsnicie a lui Valentin Ceaușescu s-a născut Alexandra, care în urmă cu voi ani și-a dat examenul de Bacalaureat, obținând media 9,46. Acum, tânăra studiază arhitectura.

Cod Galben de ploi! Meterologii au anunțat cum va fi vremea în perioada următoare... Una mai mândră decât alta! Zeițele frumuseții s-au întrecut la Miss Litoral! Și stai să vezi cum arată câștigătoarea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x