Elevi din București, revoltați după afișarea notelor la Evaluarea Națională! Câte contestații au fost depuse

Mii de elevi din București sunt nemulțumiți de notele de obținute la Evaluarea Națională, dovadă fiind numărul de contestații depus după după afișarea rezultatelor. 

Mii de elevi din București sunt nemulțumiți de notele de obținute la Evaluarea Națională, dovadă fiind numărul de contestații depus după după afișarea rezultatelor.

Conform Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Marian Banu, un număr de 3.174 de contestaţii au fost depuse în Capitală la Evaluarea Naţională.

Potrivit acestuia, 1.186 de contestaţii sunt la Limba română şi 1.963 la Matematică.

La limba maternă au fost depuse 25 de contestaţii.

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi afişate sâmbătă, atât la avizierul unităţilor de învăţământ, cât şi online pe site-ul evaluare.edu.ro.

Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri