Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Eroii zilelor noastre! Misiune aproape imposibilă pentru Salvamont România: 4 intervenții pe oră

Dispeceratul Naţional Salvamont a primit, în ultimele 24 de ore, peste 70 de apeluri de urgenţă, cele mai multe fiind din municipiul Braşov, din Cavnic şi Lupeni. De asemenea, salvamontiştii au avut alte 18 apeluri prin care se solicitau informaţii.

Dispeceratul Naţional Salvamont a primit, în ultimele 24 de ore, peste 70 de apeluri de urgenţă, cele mai multe fiind din municipiul Braşov, din Cavnic şi Lupeni. De asemenea, salvamontiştii au avut alte 18 apeluri prin care se solicitau informaţii.

O nouă zi de foc pentru salvamontiștii din întreagă țara, aceștia fiind solicitați să intervină la peste 100 de intervenții în ultimele 24 de ore.

Prin Dispeceratul Național Salvamont, s-au primit 79 apeluri de urgentă: 10 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov, 17 apeluri pentru Salvamont Cavnic, 10 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 2 apeluri pentru Salvamont Borsa, 6 apeluri pentru Salvamont Gorj, 2 apeluri pentru Salvamont Gheorgheni, 1 apel pentru Salvamont Albă, 8 apeluri pentru Salvamont Predeal, 3 apeluri pentru Salvamont Baia Mare, 1 apel pentru Salvamont Sibiu, 8 apeluri pentru Salvamont Bușteni, 3 apeluri pentru Salvamont Bihor, 5 apeluri pentru Salvamont Caraș Severin, 1 apel pentru Județul Neamț, 1 apel pentru Salvamont Mureș și 1 apel pentru Județul Suceava restul solicitărilor fiind făcute direct echipelor Salvamont.

De asemenea, prin Dispeceratul Național Salvamont s-au mai primit alte 18 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre zonă montană.

Salvamontiștii au anunțat că vor fi la datorie cu efectivele maxime în bazele, posturile și cabinetele medicale salvamont și în zonele de practicare intensiva a sporturilor de iarnă.

Foto: Facebook

Recomandari