Antena Căutare

Eroină pentru noi, românii! Nu-l cunoștea, dar i-a salvat viața lui Luca în Las Vegas: „Aveam mâna plină de sânge. Știam că trebuie să-l iau de acolo”

Atacul din Las Vegas a îndoliat lumea întreagă. 59 de suflete și-au pierdut viața, după ce un bărbat a deschis focul în timpul unui concert. Alte 300 de persoane au fost rănite, printre ele aflându-se și Luca Iclodean, un tânăr român de 23 de ani, originar din Cluj, care se afla la muncă în seara măcelului.

Atacul din Las Vegas a îndoliat lumea întreagă. 59 de suflete și-au pierdut viața, după ce un bărbat a deschis focul în timpul unui concert. Alte 500 de persoane au fost rănite, printre ele aflându-se și Luca Iclodean, un tânăr român de 23 de ani, originar din Cluj, care se afla la muncă în seara măcelului.

A ajuns la spital în stare gravă, dar viu, iar viața i-o datoarează unei necunoscute. Lenea Samspon este cea care l-a salvat, ajutându-l să iasă din zona periculoasă.

Luca fusese rănit de unul dintre gloanțele atacatorului și a ajuns la spital în stare critică. A fost supus unei operații salvatoare, în timpul căruia doctorii i-au înlăturat două treimi din plămnul drept. Acum, starea lui evoluează din ce în ce mai bine. Lângă el, pe patul de spital, a apărut din nou ea. A stat ore în șir și l-a vegheat, deși familia lui habar nu avea cine este.

”Să-l văd cum își revine mă face să fac față acestei tragedii”, a declarat tânăra, într-un interviu acordat postului de televiziune Fox 40, citat de Libertatea.

La fel ca Luca, Lenea se afla la locul de muncă, și ea lucrând într-un bar din apropiere, în cadrul festivalului unde a avut loc masacrul. S-au cunoscut în acea seara, cu doar câteva minute înainte de atentat.

”Aveam mâna acoperită de sânge. În acel moment l-am văzut doar pe Luca, care avea în cealaltă mână telefonul și o poză cu mama lui. În acel moment i-am spus ‘ok, sunt alături de tine. Sunt aici! Haide să mergem! Trebuie să ieșim de aici, să ne mișcăm din acest loc'”, a povestit Lenea Samspon.

Stephen Paddock a deschis focul duminică, timp de zece minute, asupra spectatorilor unui concert de muzică country, la Las Vegas, omorând 59 de persoane şi rănind peste 500 de la etajul al 32-lea al hotelului Mandalay Bay.

COD PORTOCALIU de NINSORI în orele următoare! Care sunt zonele vizate... A fost caterisit! Cristian Pomohaci nu va mai putea sluji niciodată! Decizia este definitivă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x