Căutare Live

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO: Lovitură URIAȘĂ pentru toți elevi chiar în dimineața AFIȘĂRII REZULTATELOR: „Nu ”

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO. Astăzi, elevii din clasele a VIII a vor afla rezultatele obținute la Evaluarea Națională 2018. Teoretic,mediile vor fi afișate pe portalul edu.ro, însă, așa cum se întâmplă de ani întregi, site-ul Ministerului Educației nu poate fi accesat.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO. Deși situația nu este nouă, lucrurile se repetă cu regularitate, situația în acest moment fiind aceeași ca și în perioada Bacalaureatului.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO. Elevii de clasa a VIII-a au susţinut în perioada 5 - 7 martie simularea examenului de Evaluare Naţională şi mai puţin de 50% dintre ei au obţinut media generală peste 5.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO. La Matematică, doar 33,1 % dintre elevi au reuşit să obţină o notă peste 5, iar la Limba şi literatura română 63,1% au luat note mai mari sau egale cu 5. La proba de Limba li literatura maternă, 82,6% dintre elevi au obţinut note peste 5. Procente semnificative (peste 60%) ale mediilor mai mari sau egale cu 5 au fost în Capitală şi în judeţul Cluj. Notele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2018 EDU.RO. În 2017, rata de promovabilitate la Evaluarea Naţională a fost de 77%, după contestaţii, 77%. La Limba şi literatură română, 121.315 candidaţi (86,1%) au primit note peste 5, iar la Matematică, 92.886 de candidaţi au avut note peste 5.

Vești proaste pentru mii de români! Ce se va întâmpla cu donatorii de sânge în următoarea perioadă... Vremea 19 iunie. Schimbări majore în prognoza meteo! Ce ne pregătește vremea azi...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri