Antena Căutare

EXCLUSIV! Un magazin a ars doua ore inainte sa se dea alarma de incendiu!

Un magazin din judetul Olt a ars mocnit ore in sir inainte ca primaria sa dea alarma de incendiu! Autoritatile s-au dovedit depasite de situatie, cerand ajutorul celor din Teleorman.

Un magazin din comuna Seaca, judetul Olt, a luat foc din cauza unei defectiuni la instalatia electrica. Incendiul a inceput in jurul orei 05.00 dimineata, insa primaria a dat alarma de incendiu abia doua ore mai tarziu, dupa venirea angajatilor magazinului la munca.

Jumatate de cladire a fost mistuita de flacari, fiind imposibil de salvat ceva din ea. In plus, cum judetul Olt nu beneficiaza de masini de interventie, s-a facut apel la ajutorul ISU Teleorman. Pompierii s-au luptat cu focul sub privirile cetatenilor care priveau ca la circ. Cineva a si apucat sa filmeze lupta pompierilor cu focul.

Inregistrarea a parvenit pe adresa de mail pusa la dispozitia publicului, [email protected].

Actele de violenta asupra cadrelor medicale ar putea fi pedepsita cu inchisoarea... Guvernul aloca 2 milioane de lei pentru etnicii romani din strainatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x