Antena Căutare

Situație halucinantă în Suceava! Ce s-a întâmplat cu mii de facturi ale localnicilor! Oamenilor nu le-a venit să creadă: ”Nu e normal așa ceva!”

Situaţie rar întâlnită într-un cartier sucevean! Oamenii nu şi-au primit facturile la energie electrică, pentru simplul fapt că cel plătit să le distribuie le-a aruncat pe unde l-a tăiat capul. 

Situaţie rar întâlnită într-un cartier sucevean! Oamenii nu şi-au primit facturile la energie electrică, pentru simplul fapt că cel plătit să le distribuie le-a aruncat pe unde l-a tăiat capul.

Mulți dintre localnici sunt acum revoltați și se plâng că se pot trezi oricând cu serviciul sistat dacă nu plătesc facturile la timp.

”Una era pe jos, cred că a luat-o vântul ieri și a adus-o aici.”, a povestit un localnic.

Între timp, reprezentanţii companiei de energie electrică iau măsuri pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete.

"Regretăm disconfortul produs clienţilor prin faptul că nu au primit la timp facturile şi îi asigurăm că suntem preocupaţi de eliminarea unor astfel de disfuncţionalităţi pe viitor.", a declarat un reprezentant al companiei de energie electrică. Până atunci, însă, oamenii au pot să afle ce sumă au de plătit printr-un SMS sau printr-un e-mail trimis la furnizorul de energie electrică.

Oamenii spun că ieri era plin de scrisori în jurul buncărelor din cartierul Burdujeni. Unii spun că au văzut pe lângă unele tomberoane sacoșe pline cu astfel de facuri a celor de la Eon.

Următoarele ore sunt critice! Anunțul meteorologilor, făcut în urmă cu puțin timp: Se apropie viitura!... De ce au ajuns la spital copiii de la o grădiniţă din Capitală la începutul lunii! E halucinant ce au găsit autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x