Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Familia ministrul Marcel Vela, în pericol să se infecteze cu coronavirus. Un angajat al ginerelui său este pozitiv

Un subordonat al ginerelui ministrului de Interne Marcel Vela este bolnav de COVID-19. Povestea a ieșit la iveală după ce bărbatul a fost implicat într-un accident rutier grav, a ajuns la spital, a fost operat de urgență și abia apoi a fost fost testat și depistat pozitiv.

Familia ministrul Marcel Vela, în pericol să se infecteze cu coronavirus

Tânărul accidentat se afla în stare gravă atunci când medicii i-au acordat primul ajutor. Bărbatul lucrează în primăria condusă de Ioan Cristian Vela, ginerele ministrului, notează Antena 3 și, din primele informații, nu știa că este infectat cu Covid-19.

Bărbatul infectat a trecut prin două spitale, înainte de a fi depistat pozitiv

A fost dus în stare gravă la spitalul din Caransebeș, la Unitatea Primiri Urgențe, unde a fost stabilizat, după care a fost trimis cu elicopterul la spitalul din Timișoara, pe secția neuro-chirurgie, unde a fost operat de urgență. Abia după operație, i-a fost făcut testul pentru Covid-19, test care a ieșit pozitiv.

O anchetă epidemiologică a fost deschisă în acest caz, mai ales că bărbatul a luat contact cu numeroase persoane, atât la Primărie, cât și în spitalele pe unde a trecut.

Recomandari