Live acumObservator 19
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Femeia care s-a dus la Spitalul Judeţean Buzău cu simptome ale unei afecţiuni respiratorii nu este infectată cu coronavirus, ci are gripă

Femeia de 29 de ani din Râmnicu Sărat care marţi s-a prezentat la Spitalul Judeţean Buzău cu febră, dureri musculare şi tuse, spunând că a venit recent din Italia, nu este infectată cu coronavirus, ci are gripă de tip A.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, analizele făcute la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti au arătat că femeia din Râmnicu Sărat nu este infectată cu coronavirus. Ea are gripă de tip A şi va rămâne internată până la vindecare.

Marţi, a fost infirmată şi prima suspiciune de coronavirus din judeţul Buzău, la femeia de 52 de ani care a venit cu microbuzul din regiunea italiană Lombardia, iar pe drum a primit un telefon de la o prietenă cu care a lucrat acolo şi care i-a spus că este suspectă de coronavirus, prezentând simptome de boală.

Femeia a fost preluată şi dusă în final la centrul de carantină de la Arbănaşi, comuna Beceni, unde va rămâne internată până la expirarea celor 14 zile de carantină.

Sursa : news.ro

Recomandari