Antena Căutare

E din ce în ce mai rău! Fenomenul „Zombi” a ajuns şi la Zalău! Cum a fost surprins un tânăr pe stradă. VIDEO

Fenomenul „Zombi” a ajuns şi la Zalău, unde un tânăr a fost surprins, vineri, în miezul zilei, în timp ce era paralizat de drogurile periculoase, în centrul oraşului.

Fenomenul „Zombi” a ajuns şi la Zalău, unde un tânăr a fost surprins, vineri, în miezul zilei, în timp ce era paralizat de drogurile periculoase, în centrul oraşului.

Tânărul aflat sub infuenţa drogurilor a fost surprins în timp ce stătea în aceeaşi poziţie zeci de minute în şir.

Fenomenul „Zombie” a început să facă ravagii în mai multe oraşe din România după ce dealerii de droguri au obţinut un nou tip de drog sintetic similar cu substanţele etnobotanice.

Mai mult, unii dintre traficanţi le vând dependenţilor ţigări pe care pulverizează spray de gândaci.

Efectul substanţelor chimice asupra corpului este unul devastator. În scurt timp după ce fumează ţigările, narcomanii paralizează efectiv şi rămân în aceeaşi poziţie chiar şi ore în şir.

Sute de astfel de tineri au ajuns în stare gravă la spital şi, potrivit medicilor, spre deosebire de drogurile cunoscute, precum canabis sau cocaină, efectele noilor droguri sunt cu mult mai grave pentru sănătate.

Focar de MENINGITĂ EXTINS în România! Principalele cauze și simptome ale bolii. Cum se transmite... Ministrul Agriculturii a ANUNȚAT! De când le vor fi dați BANI crescătorilor de animale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x