Antena Căutare

Fetita de patru ani disparuta la Sibiu, gasita moarta in raul Cibin

Fetita de patru ani disparuta, duminica, in municipiul Sibiu, a fost gasita moarta in raul Cibin, luni dimineata, de catre echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Fetita de patru ani a fost gasita de catre reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu la peste 8 kilometri de locul unde se presupune ca fetita a cazut in raul Cibin, care traverseaza municipiul Sibiu, printre resturile de vegetatie.

Corpul fetitei de patru ani a fost preluat de medicii Serviciului de Medicina Legala, iar in urma autopsiei va fi stabilita cauza mortii.

Copila a fost data disparuta de catre bunica sa duminica, in jurul orei 17.00, iar cautarile Politiei si ale reprezentantilor ISU s-au desfasurat, de-a lungul raului Cibin, pana in jurul orei 22.00, cand operatiunea a fost intrerupta, fiind reluata luni dimineata.

Se pare ca micuta locuia cu bunica, intr-o baraca improvizata pe malul raului Cibin, unde isi asezasera tabara in urma cu numai trei zile, mama fiind plecata in Italia, iar tatal fiind casatorit cu o alta femeie.

Efectul crizei: Varstele de pensionare, crescute la 70-80 de ani... Cod galben de ploi si vijelii in toata tara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x