Antena Căutare

Final fericit: Fetita rapita din spital, repatriata din Elvetia

Fetita rapita in luna octombrie 2009 din Sectia de Distrofici a Spitalului de copii "Louis Turcanu", din Timisoara, si descoperita in Elvetia, Denisa Novacovici, a fost predata familiei naturale sambata seara. Ea a fost adusa cu avionul, printr-o operatiune comuna a politistilor timisoreni si elvetieni.



DACA SE VREA, SE POATE
La sosire, mama fetitei, Codruta Novacovici, de 19 ani, a declarat ca principala suspecta in acest caz, o elvetianca de origine romana in varsta de 39 de ani, sa fie pedepsita pentru rapire.
"Nu am vazut-o pe femeia care a luat-o. Nu ii doresc nimic, doar sa isi faca pedeapsa", a declarat Codruta Novacovici. Aceasta a spus ca fetita este acum sanatoasa si ca, impreuna cu sotul ei, o vor duce in satul natal, la Giulvaz, in judetul Timis, unde i-au aranjat o camera.

"Multumesc la Dumnezeu si Politiei ca mi-au gasit fata. Le multumesc politistilor ca au fost la mine si si-au dat interesul. Acum fetita e sanatoasa, nu mai are nimic. O vom duce la Giulvaz, de unde suntem. I-am aranjat camera, e frumos", a mai declarat Codruta Novacovici.

Tot articolul, in Jurnalul National

Mantuire pe datorie: Catedrala va costa 200 de milioane de euro... Urmarire ca in filme in Bucuresti: Trei masini ale Politiei, distruse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x